Kako radi?

Pharmaloox je namijenjen svim ljekarnama koje žele svoje proizvode prodavati i putem vlastite internet trgovine

  • bez posjedovanja slika i opisa proizvoda
  • bez tehničkog znanja
  • bez velikih ulaganja
  • u samo nekoliko sati.

Pharmaloox je SaaS rješenje što znači da ga unajmljujete. Time dobivate niz benefita koje u klasičnom obliku izrade ne možete dobiti, poput baze proizvoda ili pak održavanje.

Najveća novost je cijena koja je i nekoliko desetaka puta manja od klasičnog oblika izrade, a već kroz godinu dana tehnologija kojom je klasična internet trgovina napravljena će se izmijeniti što potencijalno stvara dodatne troškove. Svega toga kod Pharmalooxa nema. Ako želite zarađivati online – pretplatite se, ako vam dosadi – prekinete pretplatu. Tako jednostavno i tako lako.

Kako radi?

U nekoliko minuta izvezete bazu podataka iz svog maloprodajnog sustava (npr. Eskulap, Eskulap 2000, Jadran informatika) u obliku tablice (.csv ili .xlsx), a mi te podatke prenosimo u Pharmaloox sustav.

U sustavu već imamo veliku bazu proizvoda (više od 20 000) s fotografijama i opisima, tako da je već isti dan vaša nova internetska ljekarna spremna za rad, a svaki proizvod kategoriziran. Pharmaloox tim za vas odrađuje:

  • kreiranje i dizajn
  • administraciju
  • tehnički dio trgovine

Tako brzo i tako jednostavno.

Slide

 

Slide

Usklađenost podataka

Sve informacije u internetskoj trgovini povezane su s vašim maloprodajnim sustavom.

Promjena cijene u ljekarničkom sustavu znači promjenu i u internetskoj trgovini.

Ako neke proizvode nudite na akciji, vrlo lako to samostalno možete primijeniti i u internetskoj trgovini.

 

Dizajn

Vaša ljekarna u Pharmaloox sustavu izgledat će u skladu s vašim vizualnim identitetom – imat će vaš logotip, koristiti vaše boje i biti prepoznatljiva dosadašnjim kupcima.

Način na koji se proizvodi prikazuju pratit će isprobane standarde internetskih trgovina na koje su korisnici već navikli.

I ono najbitnije, vaša će internetska trgovina biti pregledna i jednostavna za korištenje – na računalu, tabletu i mobitelu.

Slide

 

Slide

Podrška

Sve promjene, zahtjeve tehnologije i nadogradnje umjesto vas prati i prilagođava Pharmaloox tim, a podaci su sigurno smješteni na našim serverima.

Jedino što vi trebate je odabrati kurirsku službu za dostavu svojih proizvoda i ponuđača kartičnog plaćanja, a i u tome vas možemo savjetovati.

Ako zatreba, naša je korisnička podrška spremna uskočiti i riješiti problem brzo i učinkovito.

 

Narudžbe

Upiti i narudžbe stižu na vašu email adresu, a na njih odgovarate i pakirate naručene proizvode u vrijeme kad vama odgovara.

Jednom kad je narudžba spakirana i poslana kupcu, sustav kupcu šalje poruku o poslanom paketu, a kad je paket preuzet vi dobijete potvrdu kurirske službe.

Poslovanje zaista nikad nije bilo jednostavnije!

Slide