O nama

Pharmaloox ima sjedište u Rijeci, no tržište nam je cijeli svijet.

Naš tim čine tehnički odjel, odjel podrške i odjel prodaje. Osim najužeg tima, našu mrežu čine brojni suradnici iz tehničkog i farmacetskog sektora koji svi redom doprinose da Pharmaloox bude najbolji mogući proizvod. Zahvaljujući stručnom i efikasnom timu, kreirali smo ovo specijalizirano tehnološko rješenje s ciljem smanjenja troškova ljekarni pri otvaranju svojih internet trgovina.

Specijalizirani smo za izradu digitalnih rješenja koje olakšavaju poslovanje, poput Pharmalooxa – internetske trgovine za ljekarne.

Maja Tufekčić
Direktorica prodaje – Kozgar & Co. d.o.o. – Rijeka

Maja i njezin tim će vam odgovoriti na poziv ako ste naš novi klijent ili imate zahtjeve oko specifičnih funkcionalnosti čak i onih koje nisu uključene u standardne Pharmaloox pakete.

Ona je uvijek tu, spremna odgovoriti na pitanja i pomoći vam u svim situacijama. Možda izgleda zahtjevno približiti tehnološka rješenja kupcima, ali Majin tim s lakoćom i puno strpljenja vodi korisnike korak po korak do cilja. Naša korisnička i prodajna služba stoji vam na raspolaganju svaki radni dan od ponedjeljka do petka u vremenu od 8 h do 16 h.

Uz našu brigu, vaše online poslovanje nikada nije bilo lakše.
 

Željka Zubčić Štajduhar
Tehnička direktorica – Net Projekt d.o.o. – Kastav

Željka vodi cijeli tim developera koji su izgradili i održavaju Pharmaloox sustav. 

Sa više od 20 godina radnog iskustva u planiranju i razvoju informacijskih sustava s ponosom može reći da je kreirala i vodila više desetaka vrlo složenih i zahtjevnih projekata. Zahvaljujući Željki i njezinom razvojnom timu, Pharmaloox sustav je izrasao u najagiliniji i tehnološki najnapredniji sustav kreiranja internet trgovine u farmaceutskom sektoru. Ona vjeruje da samo znanje i ljubav prema poslu kojeg radiš mogu kreirati vrhunska rješenja.

Odjel prodaje i podrške:
KOZGAR & CO d.o.o.,
Korzo 8, 51 000 Rijeka
OIB: 37748816348
MBS: 040333748