Često postavljana pitanja

Pharmaloox je napravljen vrlo intuitivno i nije potrebno nikakvo tehničko predznanje. Cijeli se
sustav savlada kroz nekoliko videoedukacija, a za sva pitanja ili nejasnoće na raspolaganju vam je naša korisnička podrška svakim radnim danom od 8 do 16 h.

Treba! Ako je već imate, lako je preusmjerite je nama. Ako je nemate, možete je zakupiti (u slučaju da uključuje ime tvrtke, onda je zakup kod Carneta besplatan). Treba li vam u tomu asistencija, naša je podrška dostupna svakim radnim danom od 8 do 16 h.

  1. Potpisivanje Ugovora o suradnji i plaćanje jednokratnog troška implementacije sustava.
  2. Potom trebate izvesti svoju kompletnu bazu artikala na računalo u .csv ili .xlsx formatu. To je opcija koja se nalazi unutar ljekarničkog sustava i za to vam je potrebno samo nekoliko minuta. Pošaljite bazu i logotip ljekarne našem Pharmaloox timu. Vaćina ljekarničkih sustava ima mogućnost automatiziranog izvoza podataka u XML format, što omogućava bautomatsku sinhronizaciju cijena, količina i ostalih elemenata između ljekarničkog sustava i online trgovine kako ne biste razmišljali o promjeni cijena ili stanju u vašoj internetskoj ljekarni.
  1. Odabir domene - ako je već imate, preusmjerite je k nama, a ako ne - zakupite novu (ako uključuje ime tvrtke onda je zakup kod Carneta besplatan).
  2. Ako želite mogućnost kartičnog plaćanja (PREMIUM Only), trebate ga odabrati (T-com Pay Way, Corvus-Pay, WSPay itd.) i ugovoriti. Ako ne želite mogućnost kartičnog plaćanja, kupci će moći plaćati pouzećem.
  3. Trebate se odlučiti za kurirsku službu s kojom ćete surađivati (GLS, DPD, HP Express)...
  4. Kroz nekoliko sati, vaša je internetska ljekarna sa cjelokupnim asortimanom spremna za prvu narudžbu, a narudžbe primate mailom. Proći ćemo zajednički kratku edukaciju i krećete s radom.

Vaša ljekarna u Pharmaloox sustavu izgledat će u skladu s vašim vizualnim identitetom - imat će vaš logotip, koristiti vaše boje i biti prepoznatljiva dosadašnjim kupcima.

Način na koji se proizvodi prikazuju pratit će isprobane standarde internetskih trgovina na koje su korisnici već navikli. I ono najbitnije, vaša će internetska trgovina biti pregledna i  jednostavna za korištenje - na računalu, tabletu i mobitelu!

Želite unosite novi proizvod ili mijenjate cijenu? Pošaljite nam to u tabličnom obliku

Želite li postaviti reklamni banner?  To mi radimo za vas.

Želite postaviti popust na određene proizvode (sada ili u budućnosti)? To možete sami.

Možete. Pharmaloox vam u sklopu paketa omogućuje postavljanje popusta za određenu kategoriju, liniju proizvoda, brend ili specifični proizvod na određeni vremenski rok.

Postoji opcija postavljanja promotivnog koda prema parametrima kao što su najjeftiniji proizvod u košarici, 1+1, 2+1, 3+1 gratis, no ta se usluga dodatno naplaćuje.

U Pharmalooxu možete vidjeti pregled narudžbi, pregled prodanih proizvoda i pregled kartica kupaca, a informacije o najprodavanijim proizvodima mogu biti podloga za planiranje budućih akcija, pogodnosti, količina…

Dimenzije bannera u Pharmalooxu su:
- cijela širina 1600 x 400 px, pola širine 780 x 300 px, četvrtina širine 390 x 300 px.

Ako niste do sada radili bannere, predlažemo da potražite tehničku pomoć kako bi ljekarna izgledala čim reprezentativnije

 

Kad informaciju promijenite u svojoj bazi podataka, pošaljete nam promjenu u tabličnom obliku te je mi ažuriramo i na webu.

Ako  je uključena sinhronizacija internet trgovine i ljekarničkog sustavi, onda čim vi izmijenite cijene u ljekarničkom sustavu, Pharmaloox ce automatski prikazati nove cijene.

Ako sinhronizacija nije uključena, onda svaki put da bi promijenili cijenu, morate nam poslati novi excel sa cijenama, i on će biti podignut u vašu internet trgovinu u roku jednog radnog dana

Svaki Pharmaloox paket ima svoje specifičnosti, baš kao i svaka ljekarna. Prema funkcionalnostima paketa odaberite koji je najprikladniji za vašu ljekarnu. Uvijek ga možete nadopuniti s funkcionalnostima koje želite.

Naš najprodavaniji proizvod je paket Standard, koji zadovoljava većinu ljekarni.

U slučaju da trebate više informacija o paketima, obratite se našoj informativnoj podršci.

Kupci u vašu internetsku ljekarnu mogu doći pretražujući tražilicu za određenim proizvodom koji nudite, ali možete ih i uputiti u svoju internetsku trgovinu putem društvenih mreža, newslettera, promotivnih materijala u fizičkoj ljekarni ili putem oglasa - Google oglasa, Facebook oglasa, Instagram oglasa…