Mi smo PHARMALOOX TEAM – oblikovalci in skrbniki Vaše spletne lekarne:

  • upravljamo z Vašo spletno lekarno;
  • vnašamo fotografije in opise izdelkov iz Vaše ponudbe;
  • skrbimo za varovanje in zaupnost vseh podatkov;
  • nudimo tehnično podporo;
  • in še veliko več …

 

 

Digitalizacija Vam je lahko všeč ali pa ne, vendar je ne gre več ustaviti. Internet je vstopil v vsako poro našega življenja in na njem prebijemo več kot 8 ur na dan.

S spletno lekarno PHARMALOOX Vaši izdelki postanejo dostopni vsakomur, ki ima dostop do interneta prek računalnika, prenosnika, tabličnega računalnika ali mobilnega telefona. Želimo, da Vaše stranke prepoznajo Vašo individualnost in se spomnijo na Vas, kadar želijo negovati svoje zdravje in videz.

 

Kaj je PHARMALOOX in po čem se razlikuje od ostalih spletnih trgovin?

PHARMALOOX je prva individualizirana spletna trgovina, ki je namenjena lekarnam. Gre za napredno tehnološko rešitev z visoko stopnjo varnosti in deluje po sistemu »ključ v roke«. PHARMALOOX neguje edinstvenost vsake lekarne in spremlja njihove možnosti za razvoj in napredek v digitalnem svetu.

Ali se bo moja spletna lekarna razlikovala od drugih?

Seveda. Vsaka spletna lekarna je zaseben projekt. Izbirate lahko med vnaprej ponujenimi vizualnimi podobami ali pa ustvarite svojo lastno s pomočjo grafičnega oblikovalca. Tako edinstveno oblikovana spletna lekarna deluje na Vaši registrirani domeni (npr. www.lekarna-xyz.si). Z njo lahko upravljate samostojno ali v sodelovanju z Vašim PHARMALOOX skrbnikom, po želji pa lahko upravljanje popolnoma prepustite PHARMALOOX skrbniku.

Kakšna je razlika med najemom spletne lekarne PHARMALOOX in izdelavo klasične spletne trgovine?

Z najemom PHARMALOOX baze podatkov dobite PHARMALOOX spletno lekarno in tako stopite na tržišče v najkrajšem možnem času, s čimer prihranite svoj čas in denar, saj mi namesto Vas vnašamo: fotografije, opise izdelkov, cene, dodajamo oglasne pasice oz. »bannerje« in »sliderje«, kategoriziramo na tisoče izdelkov in Vam nudimo vso pomoč in podporo pri upravljanju. Če se odločite za izdelavo klasične spletne lekarne, morate poleg drage začetne naložbe računati tudi na stroške zaposlitve strokovnjaka in/ali dolgotrajno izobraževanje. Zagon spletnega poslovanja lahko traja tudi več kot leto dni in vaša spletna lekarna bi že tedaj delovala po zastareli tehnologiji. PHARMALOOX sledi trendom in ponuja možnosti kontinuirane nadgradnje ter se prilagaja najnovejšim tehnologijam.